New in

 
Jag har hittat de perfekt jeansen, och det är inte lätt när man är mullig ska ni veta. Dem är perfekta i passform och längd och bekväma att ha på sig. God bless Lindex! Nu vill jag bara ha lite höst och svalare väder så att jag kan använda dem utan att dö av värmeslag.
 
Uppdateringen av JojjoDesign's nya sida är nästan klar och jag har även en ny design till julbloggen som bara ska småjusteras. I år blir det lite med vintage-känsla och mörkare färger men förhoppningsvis ändå juligt. Ser fram emot att visa den för er, men inte riktigt ännu...

Kommentarer
2013-08-13 @ 21:57:11

Åh vad fina! Precis i min smak med :) Jag vet hur det är när man är lite större. Svårt att hitta rätt! Jag har också hittat mina perfekta jeans. Finns varje sommar på Ellos. Denim stuprörsjeans, fast leggingsmaterial. Hur bra som helst! Fick de för endast 75 kr på outleten nu i somras. Köpte 5 st.· Elaka, kränkande samt spam kommentarer tas bort och avsändarens IP blockeras!
· Kopiering utan tillåtelse = stöld - tänk på det.
· Att glömma bort vad man heter när man ska kommentera är inte okej. Vågar du inte berätta vad du heter behöver du inte kommentera.


· Jag har gjort hela min bloggdesign själv.
· Jag gör designer till andra från 20 kr och uppåt. Läs mer här.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem HÄR.
· Jag använder mig av Adobe Photoshop Elements 11.
· Och fotograferar med en Canon EOS 60D. Läs mer om min utrustning.


· Tipsa gärna om tävlingar.
· Jag gör bloglovin'byten.
· Jag gör länkbyten med länk i menyn med vem som helst, och i inlägg om du har minst 80 unika besökare/ dag.
· Jag är inte ett dugg intresserad av din frågestund, om jag inte följer din blogg vill säga, men då hittar jag den nog själv.

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Spara uppgifter (ur funktion pga egen domän)


Pssst!.. Du glömde väl inte att fylla i ditt namn?


Trackback