Ändring av design på JojjoDesign

 
Jag ändrade mig lite angående utseendet på designsidan så igår kväll började jag kolla efter inspiration. Jag hittade en sida som jag gillade skarpt men använde den knappt som inspiration ändå, vilket jag bara tycker är bra för då blir designen mer egen. Ungefär så brukar jag jobba. Leta inspiration, bli inspirerad, börja designa och så slutar det med en färdig design som är långt ifrån lik inspirationskällan.
Tillbaka till saken. Idag har jag fortsatt med JojjoDesign och är nöjd med resultatet. Ljusare, stilrent och lite snyggare. Jag har även skaffat ett till designpaket, Enkel design, läs mer på sidan.

Kommentarer
2013-08-29 @ 21:44:59

Bra tema, vet precis vad jag ska fota!! :)

2013-08-30 @ 08:20:14

Jag har en liten, liten fråga! Hur har du gjort för att få "två listor" med kategorierna? Vet ju hur man får en löpande länga, men hur får man två bredvid varandra? Tacksam för svar :D Superfin din design är verkligen! Har ju hängt med här ganska länge och verkligen sett hur du utvecklats :D· Elaka, kränkande samt spam kommentarer tas bort och avsändarens IP blockeras!
· Kopiering utan tillåtelse = stöld - tänk på det.
· Att glömma bort vad man heter när man ska kommentera är inte okej. Vågar du inte berätta vad du heter behöver du inte kommentera.


· Jag har gjort hela min bloggdesign själv.
· Jag gör designer till andra från 20 kr och uppåt. Läs mer här.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem HÄR.
· Jag använder mig av Adobe Photoshop Elements 11.
· Och fotograferar med en Canon EOS 60D. Läs mer om min utrustning.


· Tipsa gärna om tävlingar.
· Jag gör bloglovin'byten.
· Jag gör länkbyten med länk i menyn med vem som helst, och i inlägg om du har minst 80 unika besökare/ dag.
· Jag är inte ett dugg intresserad av din frågestund, om jag inte följer din blogg vill säga, men då hittar jag den nog själv.

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Spara uppgifter (ur funktion pga egen domän)


Pssst!.. Du glömde väl inte att fylla i ditt namn?


Trackback