Lite att läsa direkt från hjärtat..

Hej läsare!
Jaao, då har man sett Harry Potter & Halvblods prinsen 2 gånger, kanske blir en tredje gången gillt.. hehe nej da, nu räcker det. Filmen va lika bra som första gången och lika weird slut. Asså tänk att det finns  dom som inte har sett den alls och jag har sett den 2 gånger.. creepy.. Undra om Lotta och Fille har sett den!? Det ska jag ta reda på.. imorrn.. Men Fille borde egentligen ha gjort det eftersom hon är ett HP-fan, ett stort ett, och om Fille har sett den borde Lotta också gjort det för dom gör allt sånt tsm.
Asså jag har inte träffat L på hur länge som helst. Måste det innan jag förmultnar! Men jag har faktiskt messat henne massor men antingen bryr hon sig inte eller så är det nåt men mobilen.. What ever.. Allt löser sig nog.. Saknar henne!!!

God natt! <3

Kommentarer
2009-07-26 @ 01:02:54

SV: Jaha, ojdå, trodde verkligen det var din bror ^^

2009-07-26 @ 01:14:36

Vem tycker DU ska bli sommarens Bloggdrottning? Var med och rösta!Vill du dessutom ha en header gratis har du chansen nu!

KLICKA HÄR:

http://alexandramarias.blogg.se/2009/july/vem-ska-bli-sommarens-bloggdrottning.html· Elaka, kränkande samt spam kommentarer tas bort och avsändarens IP blockeras!
· Kopiering utan tillåtelse = stöld - tänk på det.
· Att glömma bort vad man heter när man ska kommentera är inte okej. Vågar du inte berätta vad du heter behöver du inte kommentera.


· Jag har gjort hela min bloggdesign själv.
· Jag gör designer till andra från 20 kr och uppåt. Läs mer här.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem HÄR.
· Jag använder mig av Adobe Photoshop Elements 11.
· Och fotograferar med en Canon EOS 60D. Läs mer om min utrustning.


· Tipsa gärna om tävlingar.
· Jag gör bloglovin'byten.
· Jag gör länkbyten med länk i menyn med vem som helst, och i inlägg om du har minst 80 unika besökare/ dag.
· Jag är inte ett dugg intresserad av din frågestund, om jag inte följer din blogg vill säga, men då hittar jag den nog själv.

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Spara uppgifter (ur funktion pga egen domän)


Pssst!.. Du glömde väl inte att fylla i ditt namn?


Trackback